Виж кой говори Да поговорим

За симптомите, за правата, за закрилата, за „Капачки за бъдеще“

За симптомите, за правата, за закрилата и за "Капачки за бъдеще"

Привет, скъпи читатели на Бременна.Бг! Това е нашата седмична обзорна рубрика, в която споделяме с вас тематичните материали, които харесахме през седмицата. Пожелаваме ви приятно четене!

„Бременна ли съм?” Забавен поглед към първите симптоми на бременността: „Това е началото на историята за един … всъщност за три положителни теста за бременност , две кутии фолиева киселина и мнооого емоционални възходи и падения.
Както може би се досещате – оказа се, че съм бременна – огромно щастие, с щипка страх от неизвестното, но сега няма да говорим за това.

Искам да ви разкажа за някои странни, дори понякога забавни симптоми, които след раждането обсъдихме с приятелки-майки, на по чашка чай от копър и заключихме, че могат да бъдат причислени към ранните симптоми за това, че един нов живот започва своето начало.“ целият текст прочетете тук: https://bremenna.bg/bremenna-li-sam-zabaven-pogled-kam-parvite-simptomi-na-bremennostta/

via GIPHY

Списание „9 месеца“: Какви са моите права при ползване на отпуск поради бременност и раждане по Кодекса на труда? Работничката или служителката има право на отпуск поради бременност и раждане в размер 410 дни за всяко дете, от които 45 дни задължително се ползват преди раждането. “

Харесахме в Инстаграм:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLISH BUMP (@stylish.bump) on

Знаем ли как да реагираме, ако видим дете в риск – отговор ни дава „Мама Нинджа“:

Информация за прекрасната инициатива „Капачки за бъдеще“. Включете се и вие!

снимка: pixabay