Автоинтервю в 10 въпроса

За нас

Bremenna.bg е онлайн списание, насочено към дамите,

които искат да забременеят,

които са бременни

и които вече са родили

(естествено и към техните мъжки половинки).

Зад Bremenna.BG стои екип от специалисти с разнообразна експертиза, чиято цел е да осигури на читателите си достъп до актуална, уникална и поднесена по разбираем и свеж начин информация, засягаща всички аспекти на темите свързани със забременяването, бременността, раждането и отглеждането на децата.

Създаването на съдържанието на Bremenna.BG е поверено на екип от доверени автори, които споделят своята гледна точка, съответно и своя опит с читателите ни. Лични истории, интервюта, представяния на личности, институции, продукти, инициативи, практики, новости в науката – стремежът ни е да предоставим на читателите си информация, която е поднесена на разбираем език. Държим много и на чувството за хумор.

Bremenna.BG дава възможност и на гост-автори да споделят свои материали, които биха били интересни и полезни за аудиторията на сайта. (вижте повече информация за това как можете да станете наш гост-автор)

В рубриките и подрубриките на Bremenna.BG определено ще може да откриете всякаква ценна информация и много споделени истории и мнения, като същевременно се забавлявате.

Пожелаваме Ви приятни моменти с Bremenna.bg! Надяваме се, че това е началото на едно красиво приятелство. 🙂