Виж кой говори Да поговорим

За следродилната депресия, за пола на бебето, за енергията и други

За следродилната депресия, за пола на бебето, за енергията и други

Привет, любими читатели на Бременна.Бг! Това е нашата седмична обзорна рубрика, в която споделяме с вас тематичните материали, които харесахме през седмицата. Пожелаваме ви приятно четене!

„Кожа“: „Между 10 и 15 на всеки 100 родили жени страдат от следродилна депресия. Повечето жени ще се почувства по-добре и без лечение в следващите три до шест месеца след раждането. 1 от 4 майки със следродилна депресия обаче са все още депресирани, когато детето им навърши една година. Това означава много страдание, което разваля удовлетворението от новото майчинство. “

Харесахме в „Инстаграм“

A post shared by Lola Melani (@lolamelani) on

„Майко Мила“: „Повечето бъдещи родители в днешно време искат да знаят предварително пола на бебето – по емоционални причини, проста битова логистика и планиране.
Но ако все пак сте решили да се опитате да пазите тази изненада и от себе си, ето още няколко причини защо си заслужава да не научавате пола на бебето предварително.
Това е най-голямата изненада в живота. Е, действително има и други изненади, но какъв пол е бебето, което носите, е 100% гарантирана изненада за всички.“

Списание „9 месеца“ с информация относно енергичността по време на бременност:

Забавно от „Уебстейдж“:

снимка: pixabay