Идеи и находки Полезното и Приятното

Кампания „Живот от нота“ набира средства за двойки с репродуктивни проблеми

Какво му трябва на едно бебе?

Кампанията „Живот от нота“ ще набира средства за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, Fest Team, чиято е инициативата, заедно с фондацията „Искам бебе“.

Събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на лечението на двойки с репродуктивни проблеми, които не отговарят на медицинските критерии на държавния фонд ин витро и ежедневно се обръщат за помощ към фондацията. Дарението ще финансира изследвания и терапии, съпътстващи инвитро процедури на семейства, борещи се за бебе.

Fest Team се ангажира да полага системни, многообразни и устойчиви усилия за по-добро и проспериращо бъдеще за всички чрез своята социално-отговорна политика като ангажира екипа и публиката си.

„Докато осигуряваме най-атрактивните артисти и най-приятните начини за забавление за публиката на нашите фестивали и концерти, ние, от Fest Team, бихме искали да успеем и да я увлечем с мисии и идеи, в които екипът ни вярва. Желанието ни е да интегрираме личните си социални ангажименти и тези на хилядите посетители на наши събития в работеща система за различни благотворителни инициативи. Вярвам, че много хора ще разпознаят в каузата на „Искам бебе“ – „Живот от нота“, като своя“, казва изпълнителният директор на Fest Team Стефан Еленков.

За автора

Бременна.БГ

Бременна.БГ

Бременна.БГ има за цел да осигурява информация, засягаща темите свързани със забременяването, бременността, раждането и отглеждането на деца.