Семеен портрет Ти и Аз

АЗ помагам, а ТИ? Купи тениска в помощ на децата с аутизъм

аутизъм

“Аутизъм Днес”: „Скъпи приятели, 2 Април е Световният ден за информираност за аутизма! Сдружение “Аутизъм Днес” и BNI Diamond започнаха кампанията “Аз Помагам”, целта на която е да се съберат средства за продължаването на строежите на три нови центъра за деца с аутизъм в България. Тези центрове са за висококвалифицирана терапевтична помощ – в Бургас, Враца и втори център в София.

Много извести български личности подкрепят каузите на “Аутизъм Днес”, като Елена Петрова, Ники Кънчев, Део, Силвия Лулчева, Йоана Драгнева, Калин Терзийски, Любо Ковачев, Стефан Щерев, включете се и вие!

Може да помогнете на каузата закупувайки тениска “Аз Помагам” от сайта на www.autismtoday-bg.eu

До момента центровете “Аутизъм Днес” са в София и Плевен и родители от цялата страна се местят с децата си или пътуват почти ежедневно, а развитието и подобряването при децата е от добро – до пълно възстановяване! Помогнете ни, да улесним живота на децата с аутизъм и на техните родители.

Единични бройки тениски може да закупите през сайта тук.
За фирми желаещи да закупят по-голямо количество тениски, моля свържете се с нас на имейл: autismtodayaba@gmail.com или телефон: +359896699274

На 2 Април ще бъде организирано раздаване на тениски на ключови места в София. Ако желаете да закупите повече тениски, но няма на кой да ги дадете, то може да ги
оставите при нас и доброволци ще ги раздадат на гражданите.

Благодарим Ви за подкрепата!
Сдружение “Аутизъм днес” и BNI Diamond“

Последвайте “Аутизъм Днес”:
https://www.instagram.com/autismtodaybulgaria/ 

 

За автора

Бременна.БГ

Бременна.БГ

Бременна.БГ има за цел да осигурява информация, засягаща темите свързани със забременяването, бременността, раждането и отглеждането на деца.